maanantai 4. helmikuuta 2013

Day 7: Feyenoord

27.1.2013

Ekana sunnuntaina suunnattiin siis Feyenoord - Twente peliin Rotterdamiin! Auto starttasi puolen päivän jälkeen. Mukana oli mun ja Ramonin lisäksi Moh, hänen tyttöystävä Ilona ja Gino. Stadionilla porukkaan liitty vielä Mohn serkku jonka nimeä en muista.

Ajettiin 1,5h ja kun lähestyttiin stadionia, piti piilottaa kaikki jalkapalloon liittyvät kamat (huivit, liput, paidat jne) koska poliisit tarkastaa autot. Jos löytyy mitään jalkapalloon liittvää niin ei enää saa pysäköidä minne haluaa vaan pitää viedä auto johonki special parkkipaikalle joka on tosi kallis. Eli kun tultii tarkastuspisteelle, kaikki tavarat piiloon ja päästiin läpi. Toi on kyllä aika tyhmä juttu koska kaikki tietää sen ja osaa piilottaa tavaransa ennen sitä tarkastusta.. Ja koko stadionin lähialue oli ihan täynnä autoja jotka "ei todellakaan ole menossa feyenoordin peliin" :D


Jätettiin auto jonkun matkan päähän ja käveltiin "Hollannin kauneimmalle stadionille" ;) Syötiin vielä snacksit ennen kun mentiin aitojen sisäpuolelle koska stadionin sisällä oli kuulemma "Suomi-hinnat" haha. Mietin vielä jonossa että oisko pitänyt ostaa joku Feyenoord tuliainen mutta jätin loppujen lopuksi väliin. Kun mentiin katsomoon olin erittäin tyytyväinen etten ostanut mitään koska jokaiselle stadionin penkille oli jaettu ilmaiset kannustushuivit. Aiemmin samalla viikolla Feyenoord oli saanu uuden pääsponsorin ja ne oli päättänyt että jaetaanpa kaikille ilmaset huivit. Stadionille mahtuu siis n. 45 000 kannattajaa.

Hehe hyvä toi serkkupoika...

IlonaGinoAinoRamonSerkku ja Moh ottaa kuvaa

Peli alkoi ja olin suht pihalla kaikkien eri laulujen ja tanssien kanssa. Peli oli maaliton mutta kuitenkin ihan viihdyttävä. Varsinkin ekalla puoliajalla Feyenoordilla oli monta hyvää paikkaa ja meidän paikat oli suoraan maalin takana, eli ihan jännät paikat oli. Toinen puoliaika oli meidän kannalata vähän huonompi koska kaikki action tapahtu ihan kentän toisessa päässä. Hauskaa oli joka tapauksessa ja tulipahan koettua hollantilainen jalkapallohuuma! Ja oli muuten vähän eri juttu kun olla esim. jääkiekko-ottelussa.. Eri joukkueiden kannattajat ei todellakaan istunu samoissa katsomoissa. Kun peli loppu, ensin ulos päästettiin Feyenoordin kannattajat ja Twenten kannattajat jäi stadionille vielä puoleksi tunniksi istumaan. Kun nekin vihdoin pääsee ulos, ne menee erillistä tunnelia pitkin muutaman kilometrin päähän suoraan junalle/bussille/autolle.


Matkalla kotiin pysähdyttiin jossain Rotterdamin ja Goesin välillä syömään. Mentiin hollantilaisen ison ravintolaketjun raflaan, muistutti vähän jotain Chicosia tms.. Otettiin kaikki päivän menu joka makso 19e, sisältäen alku-, pää- ja jälkiruuan. Menuta ei ollut englanniksi joten aika sokkona mentiin. Tein kuitenkin hyvät valinnat ja söin ihan liikaa :P


Matka jatkui ja oltiin perillä iltasella. Nukkumaan!

Tänään söin:
Aamulla leipää ja mehua
Ennen peliä ranskalaiset
Ravintolassa sienikeittoa, varkenshaas vartaita ja suklaamix (jätskiä, kakkua ja mussea!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti