tiistai 5. helmikuuta 2013

Day 12: Rotterdam

1.2.2013

Perjantaina suunnattiin kahestaan Rotterdamiin. Lähdettiin junalla 12 maissa ja oltiin perillä vähän ennen kahta. Suunnitelmissa oli vaan kävellä ympäriinsä ja ostaa Ramonille vielä lisää vaatteita.. Ilma oli aika huono, oikeestaan koko päivän sato vettä. Ei viittitty sateen takia kauheen pitkälle lähteä kävelemään joten sight seeing jäi tällä kertaa vähän vähemmälle


Heti ensiksi käytiin syömässä, missäs muualla kuin mäkkärissä! Eka kerta täällä muuten. Ramonin oli pakko päästä kun Chili Chicken burger oli tehnyt paluun. No joo. Syötiin nopeesti ja alotettiin shoppailukierros josta tuliki sitten yllättävän pitkä. Rotterdamissa oli käynnissä final sale ja viimestä päivää eli tavaraa lähti uskomattoman halvalla. Yhdessä kenkä outletissa oli Biancon saappaita kympillä. Pikkasen ärsytti että on laukku niin täynnä että sinne ei yhtä kenkäparia mahdu. No Ramon shoppaili munkin edestä: 3 kauluspaitaa, villakangastakki, farkut ja kengät yhteensä 180€. Ja laskettiin että ilman alennuksia noi ois maksanu lähes 500 euroa.

Scandinavian crime collection ;)
Shoppailujen jälkeen käytiin vielä syömässä kunnon ravintolassa. Söin pitkästä aikaa pastaa ja ai että maistukin hyvältä! Ja taaskaan ei ollu ruuat hinnalla pilattu. Ramon söi jonkun premium burgerin, 250g kunnon lihapihvi ja perus ranut yms ja makso 9,50. Ja mun pasta oli 9,20. Nomnomnom.







Ravintolasta juostiin junaan ja kerettiin just ja just. Oltiin alkuillasta takasin Goesissa ja lähdettiin pyörillä keskustaan joskus 21 aikoihin. Mentiin taas Lambikiin Ginon, Japien, Xanderin ja sen navy-guyn kanssa jonka nimeä en edelleenkään muista. Istuttiin siellä sulkemiseen asti eli  kahteen ja lähdettiin pyörillä takasin kotiin. Oli sen verran pitkä päivä takana että ei jaksettu riekkua pitempään.

Tänään söin:
Aamulla leipäääää
Mäkkärissä hampparia
Ravintolassa pasta bolognese
Ennen lambikia jotain pullan tapasta leivosta joka maistu kanelille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti